Ajankohtaista:

Paavilan lammastila on mukana Wehmaan joulumarkkinoilla la 15.- su 16.12.2018 kello 12:00-16:00. Tänä vuonna markkinoilta on saatavana ainakin seuraavia Paavilan tuotteita: lammassalami eri mauilla, lampaan palvilihaa, lampaan purkkiliha, lampaan taljat, kasvi- ja luonnonväriset langat sekä villasta valmistetut käsityöt.

Käsityöpäivät

Tilalla järjestetään kesäisin villaan liittyviä käsityöpäiviä.

- Rukilla kehruupäivä 10.7 2016 kello 9.00-16.00. Kurssin pitää Katja Myllymäki yrityksestä Villamylly. Hinta on 80 euroa ja se sisältää kahdet kahvit ja lounaan ja tarvittavat materiaalit, kuten villat ja karstat. Oma rukki kannattaa ottaa mukaan, jos sellaisen omistaa. Hinta sisältää myös arvonlisäveron. Kurssilaisia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta.

- Villalankojen kasvivärjäyspäivään mahtuu 6-8 henkilöä. Kurssin voi varata pienelle ryhmälle. Päivän kesto on 7 tuntia, kello 9.00-16.00 ja hinta on 80 euroa/osallistuja. Hinta sisältää kahdet kahvit ja lounaan ja tarvittavat materiaalit: kolme 100 g:n vyyhtiä karstalankaa, puretusaineet, haltialangat jne. Hinta sisältää myös arvonlisäveron. Hintaan ei kuulu tapaturmavakuutusta.

Kuva © Jari Rantala

- Huovutuspäivään mahtuu niinikään 6-8 osallistujaa ja päivän voi varata pienelle ryhmälle. Huovutuksen opetuksesta vastaa käsityöläinen Katja Myllymäki yrityksestä Villamylly. Päivän hinta on 80 euroa, sisältää kahdet kahvit ja lounaan ja tarvittavat materiaalit eli huovutettavat villat, saippuat jne. Hinta sisältää myös arvonlisäveron.

Linkit

Värjärikilta
Suomen kehrääjien kilta